Tovarasi, m-am mutat pe www.macrameu.ro!

Ar trebui sa fii directionat automat in cateva secunde. Daca nu, te rog apasa aici.

Ma ocup cu turul lumii - momentan prin America de Sud, iar dupa vedem. Probabil Asia.

vineri, 21 ianuarie 2011

Los gentes de San Nicolas de Aroyos

Azi ne'am plimbat prin oras, mi'am cumparat si eu in sfarsit o camera foto si dupa aceea ne'am mai plimbat si mai mult prin parcul lor, care aduce foarte mult cu strada aia din Miami pe care o vedem prin filme atunci cand ni se explica ce viata buna si chill e acolo. Doar ca acolo se dau cu rolele si sunt bogati, iar aici alearga si sunt argentinieni. Maine o sa scriu "La historia de Fernando" - gazda noastra, un personaj chiar de poveste. Stay tunned. Pana atunci, niste poze cu noi, cu gazdele noastre de aici si cu animalul legendar al raului Parana, care trece pe aici. Raul, nu animalul.





¡Suerte!

4 comentarii:

  1. Poate activezi si tu pe blogul asta block-urile de "Subscribe/newsletter" si "Latest Comments"... ar fi util pe sidebar, si nu cred ca e greu de facut... Daca comenteaza cineva pe un post mai vechi, nu-l mai citeste nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am comentat pe un post mai vechi si nici macar n-a aparut pe blog :))
    Hai, Ioane, e gata weekendul, mai pune-un post, nu fii lenes :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragule,

    Ca tot m-ai confundat cu privire la comentariul ref. la sex - nu am fost eu si nici Cristi - "te pup dragule", I dare you sa ne comentezi cate ceva sepre modul de flirt si de agatat...doar stii ca la asta ma pricep. Restul cu sexul, il las pt cei mai...interesati :).
    Dar te rog, don't make up too much, prezinta realitatea ;)!
    Toate bune,
    Lucian

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce sa zic, o sa fac un post in care o sa rezum viata in Argentina, asa cum o vad eu dupa 4 saptamani, si o sa fie un capitol special doar despre agatat, pentru cei interesati, care o sa includa inclusiv pareri si experientele argentinienilor.

    Sa traiesti mai nea Luciane.

    RăspundețiȘtergere