Tovarasi, m-am mutat pe www.macrameu.ro!

Ar trebui sa fii directionat automat in cateva secunde. Daca nu, te rog apasa aici.

Ma ocup cu turul lumii - momentan prin America de Sud, iar dupa vedem. Probabil Asia.

joi, 17 februarie 2011

El Calafate

In clasa a V-a, in trimestrul 1, eroii mei erau George Mallory si Edmund Hillary. Am mers in vara aia in tabara la Paraul Rece cu tovarasa Manea de Matematica si diriginta mea de sport. Daca le-as privi cu ochii de acum as fi de parere ca tovarasa Manea era buna rau si desteapta dar cam figuranta iar diriginta mea era cam ca Magda din UT de a naibii. Si fiind ele tinere si sportive ne-au dus pe munte si dupa ce am urcat de la cota 1400 la cota 2000 imboldit de figurile faimosilor mei inaintasi le-am spus tuturor ca eu vreau sa ma fac alpinist. Interesul fata de declaratia mea a fost extrem de scazut fiindca ultima telecabina de la cota 2000 plecase de 15 minute si tovarasa Manea s-a panicat ca ce face ea cu 15 copii obositi si flamanzi, fiindca luasem doar 4 conserve si 2 paini cu noi, dar eu cred ca ii era frica si ei. I-am spus sa nu se panicheze fiindca am ceva experienta pe munte si am eu grija de ea in primul rand dar diriginta mi-a dat o palma dupa ceafa si mi-a zis sa tac din gura. Am iesit cu bine din situatie, fiindca au gasit un camion care ne-a dus in remorca pana jos. In clasa a VI-a a venit revolutia cu Lambada si a maturat totul in mintea mea, fiindca fetele sunt mai tangibile decat un vis utopic himalayan.

Treburile astea mi-au trecut ca un fulger prin cap in timp ce mergeam pe ghetarul Perito Moreno. Dupa cum ii zicea si Walter lui The Dude - If you will it, it is no dream. Mai ales cand dorinta este facuta cu inima pura de copil.






Dar ca sa ajung pe ghetar am mers pe la famosa RN 40 din Puerto Natales spre El Calafate si am dat 700 de pesos argentinieni unei agentii de tursim. Scump, dar nici Hillary nu a ajuns gratis pe Everest. Am vazut si fotografi, dar erau chinezi asa ca nu m-am enervat foarte tare. Ghizii ne-au pus coltarii si I fulfilled my 5th grade childhood dream.








Ne-am intarit un pic si am plecat iar pe drum am discutat cu ghizii despre ce credeti? Despre Cristina, normal. Dupa o dezbatare de vreo jumatate de ora s-a ajuns la un punct in care unul dintre ei a intrebat ce parere avem totusi de fetele din Cordoba. Discutia s-a normalizat si ne-am despartit foarte buni prieteni.







¡Suerte!



4 comentarii: