Tovarasi, m-am mutat pe www.macrameu.ro!

Ar trebui sa fii directionat automat in cateva secunde. Daca nu, te rog apasa aici.

Ma ocup cu turul lumii - momentan prin America de Sud, iar dupa vedem. Probabil Asia.

miercuri, 23 februarie 2011

Leisure is my pleasure

Am ajuns in statiunea balneo-climaterica Bariloche mai pe seara. Am intalnit cateva lucruri interesante in Bariloche:

1. Am mancat de cateva ori in aceeasi carciuma la care servea un chelner batranel foarte simpatic si bonom care imi dadea tot timpul impresia ca o sa faca un atac de apoplexie cu supa in mana. Exact asa arata Jeeves la batranete. Daca nu stiti cine e Jeeves (foarte probabil) - e nasol, google it. Acolo am mai interactionat si cu un chinez tinerel si gras care vorbind in cea mai chinezita engleza auzita de mine mi-a zis ca el e din New York si ca friptura de miel e foarte buna. A doua zi cand am mancat l-am vazut iar, tot singur si parca si un picut mai grasun si mi-a zis ca mancarea e atat de buna ca o sa isi aduca si prietenii. M-am gandit vreo ora ce a vrut el sa zica prin treaba asta si am gasit 2 variante mai credibile:
 - ori lucra ca degustator pentru prietenii lui si in cazul asta e bine ca are prieteni dar parca nu e bine ca si-i castiga si tine degustand mancare. Sau poate facea mai multe servicii pentru ei. Ni hao asta parea o pista interesanta de studiat si imi pare rau ca nu i-am acordat atentia cuvenita;
- ori, si varianta asta o cred mai probabila, prietenii lui nu detineau o forma corporala pamanteana. Bravo lui pentru ca are curajul sa fie cum este.

2. M-am convins inca o data ca cei mai prosti oameni din lume sunt fetele care termina psihologia. Din pacate arata prea bine ca sa se combine cu supranaturalul din New York cu prieteni imaginari, dar ar fi facut o pereche foarte buna. Asta nu inseamna ca fata arata bine rau. Cam 4 piscola, dupa cum ar zice prietenii chilieni - asta inseamna ca trebuie sa bei 4 piscola ca sa ti se para buna. Eu nu bausem nimic.

Piscola (también llamada combinado) es un popular cóctel chileno consumido en su mayoría por jóvenes, consistente en la mezcla de pisco con bebida cola, la cual es conocida también como "negra". Algunas personas prefieren tomarla con bebidas blancas, llamándose "piscola blanca" o "Combinado con blanca" al momento de pedir una en algún pub o discoteca. Es una de las bebidas alcohólicas más populares y representativas de Chile, debido a su bajo costo (dependiendo de la calidad del pisco) y a su fácil preparación. Se pueden encontrar distintas graduaciones de pisco, desde 33° a 46°, pero la más popular y común es el de 35°.

3. Am continuat programul de atingere a unor inalti indici de performanta sportiva practicand ciclismul in frumoasele imprejurimi ale orasului statiune Bariloche.







Alte lucruri importante nu mai sunt despre Bariloche, in afara de faptul ca mi-a furat notebook-ul un maletero, adica unul care pune bagajele in cala bus-ului. Asta mi-a aratat 2 lucruri:

- ca sunt meserias ca mi-am pus notebook-ul in bagajul de cala. Chiar daca notebook-ul era cam gunoi si imi venea sa dau de pamant cu el fiindca mergea foarte greu, tot mi-a parut un picut rau ca mi l-a furat;
- ca maletero ala a fost si el meserias fiindca a intrat pe facebook de pe contul meu si a dat add fix la alti 2 maletero din Bariloche - asa mi-am dat seama ca el mi l-a luat. Daca vreti sa ii salutati pe baieti, vedeti ca ii gasiti la Friends la mine pe Facebook, fiindca nu i-am sters. Asta si-a dat seama ca a intrat de pe contul meu si mi-a pus si un comment ca im gay, ca l-am bulversat total pe Chirobocea. Mi-am schimbat a doua zi toate parolele. Un englez din Pucon mi-a zis sa le dau un mail astora de la terminalul de bus, dar se cam indoia ca o sa reactioneze - sunt toti corupti, neam de italieni. N-am facut nimic. Karma will fuck him up better.

Dupa aia m-am dus in Osorno, in Chile, care este un orasel foarte misto. In oras era un festival de folclor care incepea a doua zi la care nu am stat. Ce vedeti mai jos sunt cantareti care se produc pe tematica religioasa, crestina mai precis. In cealalta parte a parcului se dansa cueca, dansul lor national








4 comentarii:

  1. Ce fata de Armstrong ai, Lance Armstrong nu Louis, ala negru cu trompeta; cu toate ca ai semana bine si cu Neil ca faci niste pasi mici prin America "Latrina". Asa poarta casca, protejeaza ce-ai mai de pret; esti super-cool man.
    Ti pup. AdiV

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia sa mai am si o protectie mai jos:)). Bai, stay tuned ca in vreo 4-5 zile o sa fie niste episoade tari de tot. O sa zici ca sunt locoooooooooo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Traiesc si respir prin tine, tu esti sursa mea de inspiratie, abia astept revelatiile urmatoare. Hai baga mare. AdiV.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca e bine, poate pornesc si vreun cult ceva:)).

    RăspundețiȘtergere