Tovarasi, m-am mutat pe www.macrameu.ro!

Ar trebui sa fii directionat automat in cateva secunde. Daca nu, te rog apasa aici.

Ma ocup cu turul lumii - momentan prin America de Sud, iar dupa vedem. Probabil Asia.

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Cel mai cool hostel din lume

Ushuaia este la capatul lumii, este destul de aproape de Antartica - cca 1000 km si este si destul de scumpa. Oamenii care vin aici sunt o combinatie de:
- oameni care merg la munte si care se cred speciali pentru asta;
- fotografi amatori, care baga o caruta de bani in echipamente si se cred speciali pentru asta;
- oameni care merg in Antarctica.

Asta inseamna ca exista o concentratie mare de oameni speciali, asa ca unii s-au simtit jigniti de acest lucru si au decis sa fie si mai speciali. Astfel a aparut hostelul Freestyle Backpackers. Este locul cu cea mai cool si laid-back atitudine din toata emisfera sudica. Se asculta in principiu muzica alternativa, iar din cand in cand Roxette si alte chestii din anii 80, cu o atitudine pe jumatate ironica, pe jumatate nostalgica.
Priviti-l pe receptionerul nostru.
Este cel mai cool om din lume. Acesta este biroul lui.

Bineinteles ca are placa de snowboard, fiindca snowboard-ul este cel mai cool sport din lume. Cand vine cineva in hostel, da noroc cu el ca si cum ar fi cei mai buni prieteni din lume pentru ca el este prieten cu toata lumea si vrea ca toata lumea sa se simta cool chiar de la inceput. Cand pozeaza, omul cool este chiar mai cool decat este in restul timpul, chiar daca acest lucru pare imposibil.
Dar sa fii cool nu inseamna sa fii iresponsabil. Nuuuu, omul cool modern este o persoana responsabila, care respecta faptul ca dupa o betie nu trebuie sa ii aprinzi lumina in camera altui om cool.
Priviti ce postura cool are domnisoara de mai sus. Chiar daca abia s-a trezit din somn, postura cool este  adoptata imediat, iar faptul ca tu esti un taran care ai reusit sa bei mai mult decat ea si ai ajuns in camera dupa ea nu poate decat sa declanseze un dispret cool din partea ei.

Dupa ce mananci este cool sa iti speli vasele, fiindca omul cool nu este ma-ta. A se observa jocul de cuvinte Milf/Mom. Cool, nu?

Ce faci cand esti beat? Vomiti, indiferent de cat de cool esti. Dar, fiindca esti cool modern, vomiti responsabil, nu ca tot profanul.

Asa cum exista forta gravitationala, exista si o forta de atractie care face ca omul cool sa traga la omul cool. Eu am vazut aproape numai oameni cool in hostelul asta, iar cei care nu erau cool ori se pierdeau in peisaj, ori deveneau si ei un pic cool. Si pe pereti erau poze cu oameni cool care au stat aici, ca sa se stie ca prezentul a avut un trecut la fel de glorios.



Manualul omului cool spune ca este cool sa te strambi atata timp cat strambatura ta este cool. Cum stii daca este cool? Daca esti cool de suficient de mult timp, stii. Daca nu, stai pe langa oameni cool, fiindca coolness-ul se ia ca pojarul si in timp vei capata si tu pana la urma sistemul de referinta al omului cool.

Sexul este cool chiar si pentru oameni care nu sunt cool, asa ca pentru un om cool este unul dintre cele mai cool lucruri din lume. Este posibil ca ca toata cultura cool sa fi aparut ca niste oameni total neinteresanti si plati sa poata sa faca sex cu oameni interesanti. Dar in momentul in care devii cool toata mintea ta, cata ai, se reseteaza si ajungi sa faci sex doar cu oameni cool. Fiindca esti cool, esti responsabil, asa ca folosesti

Dupa 2 seri petrecute in cel mai cool loc din lume, a trebuit sa plec fiindca in weekend-ul asta a avut loc o invazie de oameni cool si, cum noi nu rezervasem dinainte paturi nu mai aveam loc. Cel mai cool om din lume ne-a dat niste bratari.

Am fost un pic bucuros ca am plecat, fiindca inevitabilul incepuse sa se produca si incepusem sa merg ca MC Hammer si sa vorbesc ca Ice Cube.


Piss bro.

4 comentarii:

  1. in prima noapte in Ushuaia,am stat la acest hostel doar pentru o noapte,mi-a placut acest hostel foarte dragut si curat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hostelul e cool si curat si am intalnit oamenii foarte cool acolo. In special baiatul de la receptie.

    RăspundețiȘtergere