Tovarasi, m-am mutat pe www.macrameu.ro!

Ar trebui sa fii directionat automat in cateva secunde. Daca nu, te rog apasa aici.

Ma ocup cu turul lumii - momentan prin America de Sud, iar dupa vedem. Probabil Asia.

vineri, 22 iulie 2011

Corinthians

De fapt Botafogo - Corinthians. Aflu de la un englez care sta in camera cu mine ca in seara asta e meciul si ca merge impreuna cu patronul hostelului si cu prietenii lui. E bine ca patronul hostelului unde stau acum nu incearca sa ne bage pe gat diverse excursii si tururi, dar nenea e atat de lenes incat  nici nu ne zice ca exista excursiile astea, trebuie sa il intrebam noi. Maine o sa fac un trip intr-o favela. Am aflat tot de la englez de turul asta, fiindca Jacques sta tot timpul pe Facebook si pe net, iar nevasta-sa se ocupa cu curatenia si cu alte treburi de femei intr-o casa. Ma rog, sunt la inceput in treaba asta cu turismul - 6 luni, sunt foarte amabili si de treaba, dar parca nu se agita asa tare sa faca bani. Desi mi-a explicat niste teorii cum ca din turism trebuie sa faci bani din orice. Dupa care s-a intors la Facebook.


Ma duc sa imi iau bilet la meci. Nu e mult - 20 de reali, mai mult o sa coste transportul cu un van catre stadion - 40 de reali dus-intors. Trec si pe la magazinul clubului sa vad cat costa un tricou si cand fata imi zice 130 de reali incep sa rad. Pai sa ai un club cu un nume ca sa asta si sa ceri 130 de reali pe un tricou?! Plus ca imi place mai mult cum suna numele Corinthians si macar stiam de club ca exista inainte sa ajung aici. Merg spre stadion 35% tinand cu Corinthians. Restul e expectativa, le dau o sansa si celor de la Botafogo.


Stadionul nu e mare si din ce aflu de pe tabela de marcaj suntem cam 10.000 de spectatori. Atmosfera super linistita, am trecut printre fanii celor de la Corinthians, toti din grupul meu cu tricouri cu Botafogo si nu s-a intamplat nimic. Nici nu s-au uitat la noi.


Mergem spre locurile noastre, alese de Jacques langa poarta celor de la Corinthians din prima repriza.



Intra echipele pe teren.



Dupa cum ar zice Ioanitoaia, in prima repriza dominatie sterila a celor de la Botafogo. Ataca mult pe flancuri, iar astia de la Corinthians se apara pe 2 linii foarte aproape de poarta lor. E greu de tot de trecut de ei. Toti fanii de langa mine urla, tipa. Toti arunca cu Filho de puta, Puta que Pariu, Caralhu catre arbitri, jucatori adversi. Momentan jucatorii proprii sunt incurajati, iar antrenorul este lasat in pace. Sunt doi indivizi prin apropierea mea care aproape fac atac de cord la fiecare atac al celor de la Botafogo. Mai sunt 2 fete frumoase foc in fata mea care isi explica una alteia ce se intampla pe gazon. Sunt venite cu tatal si fratele. Le las in pace, ca ii vad pe toti foarte nervosi datorita jocului echipei.

Bag vreo 2 beri si englezul imi taie tot entuziasmul cand imi zice ca tocmai am dat 5 reali pe bere fara alcool. Nu se vinde bere cu alcool pe stadion.

Ma duc sa dau o tura, sa vad fanii mai bine.


Observ cele 2 fete, opresc filmarea si le fac o poza.



Cochete, imi spun ca nu erau pregatite si ca trebuie sa le mai fac o poza. Le mai fac.



Vorbesc cu ele, schimbam pareri, opinii si spre suprinderea mea le spun ca plec. Eu le spun ca plec!!!!!!!!!! Se pare ca inca nu mi-am revenit de pe urma personalitatii puternice si acaparante ale ultimelor brazilience. Sa recapitulam - ele vorbeau cu mine si doreau sa ma cunoasca si eu plec. Eu le spun ca plec!!!!!!!!!!!!!! Brusc, in mijlocul discutiei. E clar ca trebuie sa ma odihnesc si sa imi revin repede ca sa pot sa ma bucur de Rio cum trebuie.


Ma intorc la locul meu si Corinthians da gooooooooooooooooooooooooooooool. Ma bucur eu, englezul si galeria celor de la Corinthians. Toti din jurul meu sunt nervosi dar mai e timp sa dea goluri. Cred ei, fiindca tot Corinthians da gol cu 10 minute inainte sa se termine meciul. Incep dramele. Un tip din fata mea da un sut foarte puternic in banca de beton pe care a stat. Era incaltat in slapi. Incep sa isi fluiere jucatorii. Antrenorului i se zice to take it in his ass. Lumea incepe sa plece inainte de terminarea partidei. Plecam si noi.

Acasa fotbal iar. Semifinala Paraguay - Venezuela din Copa America. A castigat Paraguay la penaltyuri. Brazilia a fost eliminata la penalty-uri acum 2 zile si nu a ajuns in semifinale. Argentina a luat bataie de la Uruaguy acum cateva zile si de asemenea nu a ajuns in semifinale. Hehe, se mai schimba lucrurile. O prietena de-a mea, argetinianca a avut status la Facebook dupa aia - A castigat a 25-a provincie a Argentinei. Femeile de aici sunt pasionale chiar si cand vine vorba de fotbal. Finala Copa America o sa fie intre Uruguay si Paraguay. Singurele 2 tari din America de Sud unde nu am fost si de care nu stiu mai nimic. Nu cred ca ma uit.



Care imn e mai frumos? Corinthiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans. Am pus si imnul celor de la Botafogo, fiindca asa e fair-play. Si pentru comparatie:)


Salve o Corinthians,
O campeão dos campeões,
Eternamente dentro dos nossos corações
Salve o Corinthians de tradições e glórias mil
Tu és orgulho
Dos desportistas do Brasil
Teu passado é uma bandeira,
Teu presente, uma lição
Figuras entre os primeiros
Do nosso esporte bretão
Corinthians grande,
Sempre Altaneiro,
És do Brasil
O clube mais brasileiro




6 comentarii:

  1. Legat de fotbal: Poli Timisoara, Gloria Bistrita, FC Bihor au fost retrogradate in Liga 2, Craiova desafiliata (nu mai are voie sa joace in nicio liga) Steaua, Rapid, Dinamo isi muta stadioanele....deci unde este mai multa actiune? La noi bai John e mai frumos, nicaieri nu-i ca acasa.
    "Hai acasa, hai cu mine...."
    AdiV.

    RăspundețiȘtergere
  2. aaaaaaaaa si inca ceva frate, ce picioare au astea zici ca sunt halterofile, brand-ul cat casa, take care mosh...AdiV.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai Adi, tu chiar ai probleme cu monitorul. Ai incercat sa te uiti si pe alt monitor? Unde vezi ma brand cat casa?! Cand ne vedem aduc si laptopul sa vezi si tu pozele astea normale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii oameni cred ca toate femeile trebuie sa arate ca in Baywatch,...de fapt in realitate nu este asa,....si se intampla sa mai fie si halterofile cu brandu cat casa.
    Daca oamenii nu ar compara totul cu ce vad la televizor(unicul punct de reper),...le-ar gasi atragatoare,....pt ca de fapt sunt niste femei reale,de pe Terra

    Casparian Eugen Lucian

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai voi pe ce lume traiti? - Pe Terra! - raspunse cu mandrie in glas comandantul Felix S 23. - Terra? Asta unde vine? - Langa Jupiter. S-a tinut un simpozion acolo anul trecut. - Aaa, de unde aducem noi bitum! - se lamuri Getta 2.

    RăspundețiȘtergere
  6. Baieti, eu compar ceea ce vad cu ceea ce exista pe la noi, iar in Romanica noastra nu prea sunt exemplare din acestea decat daca poate cele care mananca zilnic junk-uri gen Mc, Spring, etc.
    @John: nu am probleme cu monitorul, am verificat recent si rezolutia si nici urma de pixel-ul violet; cred totusi ca exista o diferenta intre reperele fiecaruia dintre noi.
    @Eugen: Baywatch este o mancare sau un sport? La televizor nu mai uit decat pe Disney Channel, deci ce grade de comparatie sa folosesc? AdiV.

    RăspundețiȘtergere