Tovarasi, m-am mutat pe www.macrameu.ro!

Ar trebui sa fii directionat automat in cateva secunde. Daca nu, te rog apasa aici.

Ma ocup cu turul lumii - momentan prin America de Sud, iar dupa vedem. Probabil Asia.

luni, 13 decembrie 2010

I wanna be a billionaire

Acum ceva timp eram cu fostii colegi de la fosta firma la o bere. Era un bar normal, iar noi beam si criticam greselile strategice facute de patronul firmei care facea o caruta de bani, dar ar fi putut sa faca mult mai mult daca ne-ar fi ascultat noua sugestiile. Dar nu le asculta, asa ca facea doar o caruta de bani. La un moment dat se aude melodia aia cu I wanna be a billionaire. La o masa langa noi erau 3 fete, doua dintre ele ok si una grasa. Acum, nu vreau sa credeti ca as fi vreun nesimtit, magar sau mai stiu eu ce care apreciaza o femeie doar dupa aspect. Fiindca in viata conteaza si sufletul, caracterul si multe alte chestii. Dar ideea e ca dintre toate 3, doar grasa a inceput sa cante ostentativ melodia. Daca as fi vreun psiholog sau vreunul care se pricepe sa analizeze oamenii as putea sa gasesc niste motive pentru care doar ea a cantat. Pe mine, ca simplu cetatean, m-a enervat pur si simplu. Melodia, cantaretul si publicul care gusta asemenea cacaturi mi se par demni de chinuri groaznice. Iar eu, ca simplu cetatean, am simtit nevoia sa iau atitudine. Asa ca am zis tare: "Melodia asta are un succes enorm la toti prostii si taranii." Spre marea mea multumire, s-a oprit din cantat, ca sa nu para taranca sau proasta.

Arc peste timp. Dupa o perioada eram cu niste prieteni prin oras. Deoarece eu simt nevoia sa ma dau destept tot timpul si sa raspandesc in jur invataturi de viata, experiente si pilde am povestit intamplarea de mai sus . O fata care ma simpatiza pe mine nu a zis nimic, dar celelalte m-au facut cu ou si cu otet. Ca nu ma gandesc la sentimentele grasei, ca nu e vina ei ca e grasa, ca fiecare om are dreptul la opinie, stiti si voi, genul de cacaturi citite in Cosmopolitan si Constitutia Americii. Am incercat sa le explic eu niste chestii, dar erau asa pornite ca pana la urma am lasat-o balta. Un prieten mi-a explicat ca sunt un badaran si ca nu se vorbeste asa  de fata cu niste femei, chiar daca nu doresti sa le futi. In tot acest timp, in capul meu se invarteau niste ganduri:

1. Exista intr-adevar o fratie sau sorority a femeilor. Care le face sa sara una pentru alta cand le faci grase. Trebuie sa testez daca tine acest sorority si daca le faci urate sau proaste. Fiindca e clar ca tuturor le e frica sa nu ajunga grase, dar frumoase si macar neproaste se cred toate.

2. Lumea asta nu e asa de rea, daca niste femei pot sa sara in apararea altei femei fara sa o cunoasca.

3. Faptul ca ai o inima buna nu inseamna ca ai gusturi muzicale bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu